Megrendelés, vásárlás útmutató.

Kifizetési variációk, termék átadása-átvétele

Megrendelés, vásárlás útmutató.A megvett terméket az alábbi módon lehetséges kifizetni valamint kézhez kapni:

előre utalással egy megadott bankszámlaszámra: így a legjobb az ára, mert a fuvar, csomagolás, azonfelül egyéb költségeket cégünk állja.

Postai utánvétellel a küldemény átvételekor a a postának, illetve a postásnak megfizetni az utánvétel díját, annak függvényében, hogy a postástól magától kapja kézhez a küldeményt, illetve a postán. Az utánvétel összeg kiegyenlítésekor kapja meg a rendelt termékeket.

előreutalással való fizetés továbbá átvétel: az előre való utalás olyan szempontból lehet kedvezőbb, hogy ilyenkor a postaköltséget átvállaljuk, ekképp sokkalta kecsegtetőbb áron megveheti a terméket. Midőn beérkezett a fizetség hozzánk, akkor még aznap postára adjuk az árucikket, ekképp 48-72 óra alatt lebonyolítható az egész, és olcsóbb is.

előre utalásnál kérjük írjon a Kapcsolat menüpont használatával egy üzenetet és akkor mi egyből küldjük azokat az adatokat e-mailben az Ön számára, melyre utalni szükségeltetik az összeget. Az utalás közleményének rovatába írja be azt a nevet, irányítószámot, mint amit a rendelésben is írt nekünk, eszerint könnyedén be tudjuk azonosítani. A termék nevét kérjük, egyáltalán ne adja meg az utalás közleményében, csakis csupán a saját nevét azonkívül irányítószámát írja be, amit az igénylés alkalmával írt!

Rögtön, amikor megkaptuk az utalást (ez többnyire egy-két óra, vagy 1 nap), arról SMS-ben tájékoztatnak minket, és ezzel aznap már postázzuk is a terméket ajánlott, utánvétel nélküli levélként, ami egy, illetve legfeljebb két nap alatt biztosan megérkezik Önhöz, magától értetődően tapintatos csomagban.

Postán történő illetve futárszolgálati utánvéttel történő kifizetés és birtokba vétel: Az utánvételes fizetési variáció a legismertebb azonfelül a leggyakrabban választott. A futár a megrendelő címére szállítja ki az árut amellett az utánvételi összeg megfizetésekor átadja azt Önnek. Többnyire mondható, hogy 20 000 Ft alattig egy-két dobozos megrendelés esetében elsőbbségi felárral elküldött csomagok összes szállítási, valamint egyéb költsége csupán 1500 forint. Ez ár fölött, amellett a csomag súlyának megnövekedése folytán, akár 1800-2100-2700 forint is lehet a plusz házhozszállítási költség. Az igényléskor ezt a kiszállítási költséget hozzáadja a számlázó rendszerünk a termék fogyasztási árán felül, ekképp megismerheti Ön is, hogy részletesen mennyi lesz a postai szállítási költsége, vagyis az áruval együttesen számszerűen milyen összeget fizet majd.

A postai utánvét, vagy postai utánvétel szókapcsolat azt jelenti érthetően, hogy a forgalmazó feltüntet a csomagon egy utánvételi árat, amit szeretne, hogy a vevő a birtokba vétel alkalmával fizessen. Az utánvéti ár a mi esetünkben az áru árából, a postázás díjából, azonfelül a csomagolás költségéből tevődik össze. Értelemszerűen ez az utánvételi ár a megrendelt árucikket extra költségekkel emeli, melyet a megrendelőnek szükséges lerónia. A postai utánvéttel való kifizetés esetén a futárnak kell átadni a dobozon lévő utánvételi összeget, és így az árucikket birtokba veheti. Ha nem talált senkit a címen, ír egy értesítést. A következő alternatíva a postahivatalban maradó utánvételes csomag, amelynél a postán marad a csomag, nem kerül kiszállításra valamint minthogy Önnek nem muszáj a saját lakcímét megadnia az igényléskor, ekképp semmilyen értesítőt nem fog kapni a postától, hogy csomagja érkezett, ezért Önnek muszáj besétálnia a a megadott postacímre és megfizetni az utánvétel árát. A postán maradó küldemény intézése azért nem ennyire könnyű, hogyha ekképp tervezi kérni a vásárlását, mindenféleképpen tanulmányozza a következőket, mert amennyiben már többszöri alkalommal rendelt ezzel a módszerrel, akkor is megváltoztak a postázás szabályai, amiket itt olvashat mélyrehatóan.

Kiszállítás postahivatalban maradó csomagként

Azt tanácsoljuk, feltétlenül böngéssze át eme postán maradó ismertető információt, mert még ha Ön eddig is sűrűn is rendelt postán maradó küldeményt és azokkal minden simán ment, ellenben a közelmúltban nagyban változtak a postán maradó csomagok módszerére megalkotott kívánalmak!

Ez rendszerint a legbonyodalmasabb birtokba vételi eljárás a megfigyeléseink alapján, több okból is.

A kisposták, vagy a plázákban, vagy üzlet központokban működő postahivatalok nem fogadnak postán maradó csomagokat, eszerint azt visszaküldik a feladóhoz. Javasoljuk, hogy a szóban forgó város, vagy település főpostájára címezzék a megrendelésüket, hogyha megoldható, és így máris kevesebb bonyodalom fordulhat elő a birtokba vételnél. A postakeresűben olyan egészen kis postahivatalok, valamint plázák- üzletközpontjainak postái is olvashatóak, ahol nem foglalkoznak postahivatalban maradó küldeményekkel, ezért javasoljuk ne ezeket, hanem inkább a központi (fő)postákat válassza ki!

Számos ember nincs tisztában vele, hogy a postahivatalban maradó küldemények esetén egyáltalán nem kapnak értesítést a postától. Hiszen nem is tudnák milyen címre postázzák az értesítőt, mert az Ön címét nem írta meg a megrendeléskor, hanem kizárólag a postahivatal elérhetőségét, amit a postakeresűben választott ki. Ezt tetézi még, hogy többször azt mondják a postahivatalba besétáló egyénnek, hogy nem küldték el, vagy eltűnt. Ilyenkor kérjük, küldjön cégünknek a Kapcsolat menüpont segítségével egy pár soros levelet, ahol mi elektronikus levélben megírjuk Önnek a megrendelés alkalmával felvitt küldeményazonosító számot. Ezzel minden esetben ki fogják adni Önnek az ajánlott levelét, amibe az árucikket pakoltuk.

A postán maradó csomagok beérkeznek a főpostára (1-es számú posta), és feltéve, hogy Ön nem oda kérte postahivatalban maradóként, akkor átszállítják az Ön által megadott elérhetőségű postára az Ön megrendelt csomagját. Amennyiben az 1-es számú postára kérte, akkor ott várja Önt a főpostán.

Legfontosabb tennivalók: A postán maradó csomagoknál soha semmilyen esetben sem küldenek Önnek értesítést, ekképp Önnek muszáj az igényléstől számítva egy-két napon belül befáradnia a megadott című vagy számú postahivatalba a szóban forgó településen. Amennyiben hét munkanapon belül nem fárad be a postahivatalba, akkor a küldeményt visszaküldik a feladóhoz. Ha a postahivatalban azt közlik, hogy nem érkezett meg a küldemény, vagy nincs meg, abban az esetben a küldeményt azonosító RAG szám megadása után teljes bizonyossággal megoldódik a bonyodalom! Eme számot a KAPCSOLAT menüponton át egy levélben kérje tőlünk, és akkor mi eljuttatjuk Önhöz a lehető legrövidebb idő alatt.

Legkomolyabb bonyodalom a postahivatalban maradó küldeményeknél hogy a beérkezett csomagot (levél formájában) nem mindenkor találják meg egyből a postahivatalban, csupán egy bizonyos küldeményeket azonosító RAG számmal, amivel az összes feladott csomag holléte követhető. Az úgynevezett RAG szám értékelése alapján már teljes biztonsággal ki tudják majd keresni az adott postahivatalban az utánvételes ajánlott küldeményét, és átnyújtják Önnek a szerintük „még be sem érkezett” csomagot.Többször a postahivatalban a kevéske ösztönzés és a gyenge fizetés miatt, amennyiben nincs közvetlenül elöl a keresett küldemény, olyankor szívesebben azt állítják Önnek, hogy nem kapták meg, vagy eltűnt. Ez okból fontos a küldeményeket azonosító RAG szám, ami egyúttal egy küldemény nyomon követési szám. E számot a Kapcsolat menüponton át egy levélben kérje el kereskedésünktől.

A rendelés utáni napon az áruja mindig kiküldésre kerül a du. 4 óráig lefolytatott megrendelések esetén. A du. 4 óra utáni rendeléseket, ha még van rá kapacitásunk, akkor tudjuk kiszolgálni, ámde ha nem áll módunkban, akkor csak másnap kerülnek postázásra. A kiküldött összes küldemény egyedi RAG számot kap, ezért kikereshető a postahivatal számítógépével.

A postahivatalban maradó rendelést követő másnap, elküldjük Önnek ezt a küldeményazonosító számot, azonban ennek hiányában is bemehet a postahivatalba valamint elkérheti a csomagját, amennyiben normális alkalmazottak dolgoznak éppen, akkor kikeresik Önnek elég hamar és át is veheti.

Hogyha valamilyen okból mégsem írnánk meg ezt a bizonyos küldeményeket azonosító RAG számot e-mailben, abban az esetben vegye fel velünk a kontaktust, ha besétált a postahivatalba és azt állították Önnek, hogy nem jött meg a küldemény, illetve nincs meg. A Kapcsolat menüpontban írjon nekünk egy rövid levelet!

Ez okból olyan lényeges, hogy valós levelezési címet valamint telefonszámot közöljön velünk, hogy a kapcsolat sikeres maradjon. Netalán az ilyen logisztikai gondnál fel tudjuk Önt hívni, hogyha nem válaszol az e-mailünkre.

Házhozszállítás szokásos postai utánvétellel, házhoz történő kiszállítássalHázhozszállítás szokásos postai utánvétellel, házhoz történő kiszállítással

A szokásosnak azonfelül leggyakrabban igényeltnek nevezett postai utánvétel lakáshoz történő kikézbesítése során a futár kis értéknél (100 000 Ft-ig) kihozza a küldeményt a lakáshoz, és ott a birtokba vételkor leróhatja a postai kiszállítás díját az igénylő úgy, hogy a helyszínen a futárnak kifizeti az utánvétel összegét. Az utánvét ára a rendelt árucikk(ek) összegéből, a posta- utánvétes, amellett becsomagolási költségekből tevődik össze. A rendelésekoramúgy mindenkor odaírjuk a kézbesítési árat is részletesen, ekképp tudhatja, hogy a rendelt árucikken túl mennyibe kerül a kiszállítás.

Címre való szállításkor utánvétel során, ha nem nyitnak ajtót a megadott címen a postás vagy a futár, illetve esetleg nagyobb értékű az utánvételi összeg, abban az esetben rendszerint hagy egy értesítőt az Ön postaládájában.

Sajnálatos módon azt kell az eddigi példák szerint kijelentenünk, hogy a kézbesítési szolgáltatás nem mindig ideális, többnyire értesítést sem hagynak ott a postások vagy a futárok valamilyen ok miatt, és ilyen esetekben küldeményünket visszaküldik hozzánk, mert Ön nem tud a küldemény megérkezéséről, mivel nem kapott róla értesítőt, hogy ott járt vele a postás vagy a szállító. A megoldás az, hogy a megrendelés után két nappal legfeljebb, ha nem érkezik meg a megadott lakáshoz a küldeményt, akkor fel kell adnia nekünk egy levelet a Kapcsolat menüpontra kattintva. Ezután a küldeményazonosító RAG számot megadjuk Önnek és ezzel minden bizonnyal megtalálják a postán.

Probléma, vagy 2 napnál régebbi rendelés esetében, hogyha nem jutott el Önhöz a termékünk, akkor legyen szíves, lépjen velünk kapcsolatba úgy, hogy küld egy levelet a problémájáról a KAPCSOLAT menüpontra kattintva!

Kézbesítés előre történő utalásnál

Hogyha Ön előre elutalta részünkre az árucikk(ek) árát, akkor az átutalás megérkezése után, aminél rövid szöveges üzenetben tájékoztatnak minket, még mindjárt aznap kiküldjük a csomagot. A küldeményt sima külső hatásoktól védett fóliás átlátszatlan továbbá nem kitapintható borítékba zárjuk, és nem jelezzük, mit tartalmaz. A tapintatos küldeményünk ajánlva kerül feladásra utánvétel nélkül.

Hogyha esetleg nem volt otthon ezért a postás vagy a szállító nem tudta odaadni, olyankor a helyszínen hagy egy üzenetet a postaládában. Ezzel szükséges bemennie a postahivatalba és átvenni a fizetés nélkül kiadott tapintatos kinézetű ajánlott küldeményét.

Ha nem kapott értesítést azonfelül már jó pár napja rendelte a küldeményt, abban az esetben könnyen lehet, hogy a postás/szállító nem hagyott üzenetet az Ön számára, viszont a postán ott lesz a csomag. Feltéve, hogy így se fedezik fel, juttasson el nekünk a Kapcsolat menüponton keresztül egy értesítést és mi segítünk Önnek megoldani a problémát! Az utaláshoz kellő fizetési információinkat ennek a lapnak a tetején olvashatja a Fizetési módnál.

Kiküldés gyorsasága, időtartama, plusz sürgősségi szolgáltatás

A kézbesítés időtartalmának csökkentése, azonfelül a nagyra becsült megrendelő mennél jobb ellátása kereskedésünk nélkülözhetetlen irányvonala! természetesen a jutányos házhozszállítási díjakat előtérbe helyezve a magyar posta árai azonfelül időtartama az irányadó, vagy a futárszolgálat.

A 16 óráig bejelentett megrendeléseknél aznap végbemegy a dropship, azaz a csomagok szállítása. Így az aznapi feladásnál a postahivatal 24-48 óra leforgása alatt szavatolja a csomagok célba juttatását egész Magyarország területén belül. Eme időintervallum ténylegesen is is működik. A fuvarcégek 24 órás elintézést biztosítanak.

Az összes csomagot alapesetben normál elsőbbségi plusz szolgáltatással kérjük, amelynek plusz ára nem haladja meg a 90 Ft-ot sem.

Az igénylő igénybe vehet postai extra sürgősségi ellátást is (EMS), amely garantálja, hogy az aznap bejelentett megrendeléseket következő nap a szállító cég 5600 Ft-os díj fejében a nagyobb városok településeire délelőtt 9-re a kisebb települések esetén maximum déli 12 óráig átadja.

A posta normál elsőbbségi lehetősége nem jelenti bizonyosan a másnapi kézbesítést, így ha bárkinek okvetlenül szüksége van következő nap a termékeinkre, akkor igényelhet kivételes sürgősségi szolgáltatást ún. EMS lehetőséget, mely esetén a postahivatal biztosítja a következő nap déli 12 óra előtti célba juttatást.

Postai szállítás díja, utánvétes díj, csomagolási árak az igénylésnél

A postahivatali utánvéttel való vásárlás egy költségesebb alternatíva, tudvalevőleg a termék árán túl a postaköltséget is az igénylőnek szükséges lerónia, nem úgy, mint az előre történő utalásnál, mert ott cégünk átvállalja az összes hazaszállítási valamint az egyéb járulékos kiadásokat.

A kiszállítási, becsomagolási, azaz utánvéti költség összege átlag nem túl nagy értékCsomagok esetén maximum 1500 forint.

Az értékesebb, ezért valamivel súlyosabb csomagok esetében az 1800-2200-2700 forintot is elérheti, de rendeléskor a kézbesítési árat odaírjuk külön az árucikk költségén kívül, így egyértelműen tisztában lesz azzal, hogy mennyi lesz az egész megrendelése összegezve.

Az aktuális postázási, utánvételes, csomagolási összes árat, ami pluszban rájön az árucikk árára, azt a rendeléskor a számítógépes rendszer kiírja az Ön számára.

A lehetséges legolcsóbb és legoptimálisabb kézbesítési lehetőséget kínáljuk fel az Ön számára a legmagasabb titoktartás mellett.

bajok valamint teendők az átvétellel, hazaszállítással kapcsolatban

Magától értetődően a szállítást és a feladást is csak emberek végzik, ezért néha hibát követhetnek el. Ezzel nem lehet gond, minthogy minden bosszúságra készen áll a kiút a „potenciális” kínos problematikák kivédésére.

Nem azt a fajta illetve mennyiségű árucikket kapta, mint amit választott az igényléskor

Mivel internetes gyógyszerkereskedésünknek naponta több, mint száz megrendelést kell teljesítenie, eszerint megtörténhet, hogy pillanatnyi figyelmetlenség eredményeképp akaratlanul nem annyi illetve nem azt a terméket csomagoljuk be. Ezeknek persze roppant kicsi a valószínűségük, de, hogyha ez játszódott le Önnel, akkor sincsen gond, mivelhogy nincs egyéb dolga, mintsem a weblap alján található üzenetküldő panelen írni számunkra egy panaszbejelentő levelet, amit haladéktalanul kivizsgálunk még aznap, és hogyha így volt, akkor kiigazítjuk a ballépésünket persze ingyen.

Az árucikket széttörten vagy szétszakadva kapta meg a borítékból elővéve

Az árucikket széttörten vagy szétszakadva kapta meg a borítékból elővéveSajnos a kiküldés alkalmával a nem jól kezelt azonfelül kiszállított csomagok bizony kárt szenvedhetnek. Az ilyen megsérült küldeményekre a posta nyújt biztosítékot, cégünk nem tud kártalanítást fizetni a más különböző fuvar vállalatok által okozott károkért.

Az effajta probléma átlagban csupán nagyon kevés alkalommal alakult ki, de a vásárlók mondták, hogy a levél /bliszter/ fel van szakadva, viszont attól még egyáltalán nem volt baja a terméknek, így nem akartak a lehetséges csekély károkon rágódni.

Nem kapta kézbe a csomagot időben

Gyógyszerkereskedésünk nagyon ügyel a dinamikus, aznapi dropshipre (kiküldésre), eszerint naponta postázzuk a 16 óráig kivitelezett rendeléseket. Ezeknek egy, illetve maximum két nap leforgása alatt meg kell érkeznie a teljes Magyarországon belül akárhová. Hogyha két napon belül nem jutott hozzá a küldeményéhez, abban az esetben okvetlenül tudassa ezt velünk oly módon, hogy a KAPCSOLAT menüponton keresztül egy üzenetet juttat el hozzánk a problémájáról, amiben tüntesse fel, hogy mely jellemzőkkel valamint milyen terméket rendelt meg, ami eddig még nem jött meg.

Annak, hogy vajon miért nem kapta kézhez a küldeményét, szerintünk a következő okai lehetnek:

• Nem dobott be a postás értesítést, ez okból nem sétált be átvenni a postára, azonfelül nekünk visszajuttatták a csomagot. Ez rendszerint a postán maradó küldemények esetében szokott előfordulni, vagy akkor, amennyiben az adott helyen az utánvételes küldeményeket intéző kézbesítő postás/futár valamint a szokott postás teljesen más. Így tehát hiába tesz panaszt a már esetleg rég ismert postásánál, hisz nem is ő kapja meg az utánvételi küldemények kiszállítási feladatát. Még hagyományos lakáscímre történő kézbesítésnél is megesik sokszor, hogy nem hagynak a helyszínen értesítést, ekképp Ön nem értesül a küldeményről és így egynéhány nap után visszaküldik a feladóhoz.

Azt tanácsoljuk, hogy mindenképpen hagyjon üzenetet nekünk, hogyha a rendeléstől számítva maximum két munkanapon belül nem kapta kézhez az ajánlott utánvétes küldeményünket, és mi küldünk egy küldeményazonosító számot (ún. RAG számot), amivel már be tud menni a postahivatalba és átadják Önnek egyéb papír nélkül is a csomagot. Szóval 2 napnál tovább semmiféleképpen se várjon, hanem küldjön számunkra a Kapcsolat menüpont használatával egy levelet!

• A csomag a postahivatalban elveszett. Ilyen esetben Önnek úgyszintén tudatnia szükséges velünk, hogy a küldeményünk nem érkezett meg. Mi utánakeresünk, és ha elkallódott a küldemény, abban az esetben annak az árát a postahivatal vállalatunknak megadja, de még azon a napon, amikor ezt megtudtuk azonfelül beigazolódott, hogy elkallódott, akkor mi nyomban küldjük Önnek újólag a kért terméket és másnapra feltehetően oda is ér.

Ilyenre amúgy egyszer volt eleddig precedens. Az a lényeg, hogyha nem érkezett meg a küldemény, akkor feltétlenül üzenjen számunkra, mert abban biztos lehet, hogy feladjuk aznap a16 óráig leadott megrendeléseket!

• Nem lett kiküldve a küldemény.

Világhálón működő kereskedésünknek mindig rendelkezésre áll raktáron akármely mennyiségű készlete, ekképp jóformán biztos, hogy nem történhet meg, hogy kifogyunk a gyógyszerkészítményekből, valamint nem tudjuk elküldeni az igényelt árucikkeket. Tán előfordulhat az, hogy a rendelés leadása után valamely levelezési szolgáltató nem továbbítja a rendelést nekünk. Ilyenre még nem tudunk egyetlen precedenst se.

 

Küldeményeket nyomon követő illetve küldeményeket azonosító szám, ún. RAG szám elküldése az Ön számára elektronikus levélben, amennyiben nem találják a küldeményt

Hogyha azt az információt kapja a postástól, illetve a postától, hogy semmiféle csomagja nem érkezett Önnek, olyankor már-már bizonyos lehet abban, hogy a postán elhányódott a küldemény. Ilyenkor egy úgynevezett küldeményeket azonosító RAG számot igényelnek, mert az összes küldeménynek van egy saját azonosítószáma, és annak segítségével már megtalálják az Ön csomagját a postán a számítógépes adatbázisukba begépelve. A küldeményazonosító RAG szám megmutatását, illetve bediktálását minden esetben a postán javasolt intézni, és nem a postásnak/futárnak mondani, hogy nézzen utána.

Ez a küldemény nyomkövetési szám minden esetben két betűvel kezdődik azonkívül 14 számból álló számsor követi. A két betű, amivel kezdődik, az „RL” és utána 14 darab szám.

A csomagját 16 óráig kitöltött megrendelésnél még azon a napon kiküldjük, és így 1 vagy 2 nap alatt már át is veheti. Feltéve, hogy legfeljebb két nap elteltével nem érkezett meg, abban az esetben mindenképpen írjon számunkra a Kapcsolat menüpontra kattintva egy levelet a panaszával – adataival, és akkor mi rögvest választ küldünk továbbá megírjuk Önnek ezt a küldeményazonosító RAG számot. Eme RAG számmal ha bemegy a postára, ahol ezzel már a számítógépbe begépelve jól tudják, milyen küldeményről érdeklődik, továbbá kikeresik az Ön számára.

Diszkréció, küldemény látványa- esztétikuma

Gyógyszerkereskedésünk meghatározó előírása a tapintatosság! A rendelése egyáltalán nem fog kiderülni senki felé, azt más személynek nem adjuk oda. Számos vevőnek jókora bonyodalmatokoz, hogy hova is küldessék a küldeményt, nehogy valaki is megtudja. A szüleivel vagy más közös háztartásban lakik valakivel és nem kíván kínos kérdezősködéseket, így kerül elő a kérdés, hogy hová rendelje a küldeményt?

A válasz pofonegyszerű amellett természetesen a legtapintatosabb. A postára postahivatalban maradó küldeményként. Amiatt is nagyon kedvező ez a módszer, mert így Önnek még a saját lakcímét sem kell nekünk megadnia, hanem pusztán annak a postahivatalnak a címét vagy a számát (bármely nagyobb település főpostája az 1. számú posta), amelyet a postakeresűnkből tud majd kijelölni. Azért ez a dolog nem ilyen egyszerű, jó néhány ismeret valamint tennivaló előfordul a postahivatalban maradó csomagoknál. Hogyha postahivatalban maradó küldeményt óhajt rendelni, nevezetesen, hogy a postahivatalban benn maradhasson a küldeménye és ne küldjék házhoz, akkora következőket mindenféleképpen tanulmányozza át alaposan: szállítás postán maradó küldeményként!

A csomagolás illetve a levél látványa

A házhozszállított küldemények külleme valamint formája hallatlanul szerény, semmi sem jelzi a tartalmát. A feladó egy magánszemély lesz a kényes kérdezősködések kihagyása okán. A küldeményt a gyakorlatban mint levelet adjuk postára, mert így olcsóbb a csomagénál. A levél egy bélelt légbuborékos boríték, melyet nem lehet kitapintani se, és eszerint nem szokott megsérülni sem a küldemény tartalma, esetünkben az orvosságok.

A mérsékeltebb árú illetve súlyú- illetőleg térfogatú megrendeléseket szóval egy béléssel rendelkező levélben küldjük, melynek formája a következő képen látható:

A komolyabb árú, illetve súlyosabb, nagyobb méretű megrendeléseket kartondobozban adjuk fel.

Amikor felhívjuk Önt az igényléskor megadott számon

A megrendelésben megadott telefonszámon csak teljesítési, szállítási gondok alkalmával telefonálunk Önnek a végső esetben, amennyiben e-mailjeinkre nem reagál semmit. A rendelés visszaigazolása miatt semmi esetre sem értesítjük telefonon, hanem pusztán egy értesítő e-mailt juttatunk el Önnek.

Esetleg abban az esetben hívnánk fel Önt, ha sürgős hazaszállítást választ a következő napra. Amennyiben tán a közölt igénylési információk hiányosak, aszerint nem áll módunkban teljesíteni a rendelést. A telefonálásnál mindig a rendelést leadó embert hívjuk a telefonhoz, azaz meggyőződünk afelől, hogy ki az, akivel beszélgetünk, továbbá amennyiben felesége vagy valamelyik barátja vagy rokona venné fel a telefonját, akkor se aggodalmaskodjon csak egy eltévedt hívás voltunk egy rejtett számról, akit nem lehet visszahívni, és visszakeresni. Ebből Önnek nem származik kellemetlensége! Így a tapintat maradéktalan.

 

Jótállás

Gyógyszerértékesítő vállalatunk a Nemzetközi Gyógyszer Szövetség összes jogosultságával bír, amellett az összes árucikkére pénz visszaadási vagy csere kezességet ad tisztelt megrendelőinek!

Világhálón működő gyógyszertárunkban soha nem fordulhat elő semmilyen körülmények között sem, hogy az illegális gyógyszerárusokhoz hasonlóan nem valódi termékeket adjunk el Önnek. Cégünk jó híre, hiteles üzemeltetési tanúsítványa, világhálós gyógyszertári azonfelül gyógyszer forgalmazási jogosítványa okán sem engedhetné meg magának, hogy nem eredeti tablettákat adjon el, mert akkor bevonnák a kereskedés összes felhatalmazását. Elvennék státuszát, bár mi hazánkon kívül még 31 gyógyszervállalattal, 895 offline gyógyszertárral vagyunk szerződésben. Ezen kívül még 18 országban működnekjól prosperáló netes gyógyszertáraink.

Most felsoroljuk Önnek azt a három legnagyobb szövetséget valamint testületet, amelyek a gyógyszertárak, továbbá netes gyógyszerkereskedések üzemeltetését, szolgáltatását, és a megrendelt, illetőleg kiadott tablettákat vizsgálják és ellenőrzik, gyenge minőségi szint esetén megszüntetik a gyógyszerkereskedés üzemeltetését, azonfelül bevonják a működéshez szükséges jogosítványait.

A KAPCSOLAT menüpontban előjönnek Önnek a képernyőn a cégünk azonfelül a netes gyógyszerkereskedésünk nevére kiállított legkomolyabb szintű internacionális gyógyszer ellenőrző szervezetek érvényes felhatalmazásai. Az engedélyekről nézhető képekben látni fog domain nevünket jelző sűrű vízjeleket, melyet a célból volt szükséges elhelyeznünk rajtuk, hogy a jogosulatlanul tevékenykedő, hamisított orvosságokat értékesítő webshopok ne legyenek képesek másolni e hiteles tanúsítványok iratait azonkívül átírni a saját nevükre.

• FDA /Food and Drug Administration/ engedély,

• CIPA /Canadian International Pharmacy Association/ engedély,

• VIPPS /Verified Internet Pharmacy Practice Sites/ engedély a KAPCSOLAT menüpontban megtekinthetőek az összes hivatalos adatunkkal egyetemben.

Ezen törvényes okmányok áttanulmányozásával már letisztult Ön előtt a kép, hogy kereskedésünk egy hivatalosan kereskedő világhálón működő gyógyszerkereskedés, és nem csupán a tucatnyi nem hivatalos nem valódi gyógyszerforgalmazó honlapok valamelyike, amelyekre a HENT (Hamisítás Elleni Nemzetközi Testület is rátereli a figyelmet.

Gyógyszerkereskedésünk ezen kívül csere biztosítékot, végső esetben pénz visszatérítési biztosítékot is biztosít az összes tablettájára, a következő garanciális elvárások mellett, ha:

• Ön felnőtt korú.

• Ön nem alkalmazott kábítószert, tudatmódosító szert alkalmazás folyamán és/vagy azt megelőzően.

• Ön követte a patikaszerre vonatkozó tájékoztató előírásait maximálisan.

• Ön nem fogyasztott koffeint, taurint, és alkoholt tartalmazó ennivalót, italt, illetve egyéb más fogyasztási cikket a medicina alkalmazása során és/vagy előtt.

• Ön nem szenved szív, máj, vese, tüdőbetegségben azonfelül nem szed erre patikaszereket.

• Ön nem szed nitrátot tartalmazó, illetve egyéb más értágító, erős vérnyomást csökkentő, illetve vízhajtó készítményeket.

• Ön nem pánikbeteg, nincs semmilyen elmegyógyászati betegsége, amellett nem szed antidepresszánsokat.

• Önnek önhibáján kívüli okokból nem hatott e gyógyszerkészítmény.

• Ön rábólint arra, hogy IP címét amellett adatait az adatbázisunkban eltároljuk.

Ha eleget tett eme felsorolás elvárásainak, amellett a gyógyszer saját hibáján kívüli okokból nem használt az Ön számára, visszatérítjük a patikaszer értékét, vagy kicseréljük egy attól különböző hatóanyagú szerre elsőként.

Pénz visszaadási vagy csere jótállás teljesítésének gyakorlata

Ha megesett, hogy Ön minden követelményt betartott és mégsem segített a termékünk, abban az esetben dönthet, hogy az árát kívánja visszakapni, vagy cseréljük ki a gyógyszerkészítményét egy más különböző alapanyagú gyógyszerre. Általában kínálunk az Ön számára egy további hatóanyagú csereszert, amelyet teljesen ingyen kézbesítünk az Ön számára. 99 százalékban másik hatóanyag már teljes diadal szokott lenni, mert létezhet olyan dolog hallatlanul ritkán, hogy egy alapanyag valamely okból nem hat valakinek. Ezzel szemben amennyiben megpróbál egy további hatóanyagú gyógyszerkészítményt, abban az esetben meglepődik az eredménytől, és biztos másképpen fordul hozzánk.

Hogyha vissza akarja igényelni az árát

Akkor nincs egyéb teendője, mint, hogy juttasson el számunkra a Kapcsolat menüpontba egy reklamációs levelet, és majd kap egy Claims Identification Number-t, tehát egy reklamációs azonosító számot. Ezzel a panaszbejelentő számmal kérjük, küldjön el a vállalatunknak egy kérvényező levelet hagyományos postai úton arra a névre továbbá címre, amiről a csomagja érkezett. Ebben a levélben kérjük, írja le az Ön becses nevét, személyi adatait, azonkívül a meglévő problémáját a termékkel összefüggésben. Kérjük, tájékoztasson minket eme levélben, hogy miféle kihatást valamint mellékhatást tapasztalt a medicina alkalmazásakor, illetve minden, a hatásával összefüggésbe hozható cselekményt. Pl. ivott-e koffein-tartalmú italokat, és/vagy szeszt a szedése előtt illetve közben, illetve szedett-e kombinálva vele egyéb szereket, és hogy mennyi idős. amennyiben postázta ezt a hagyományos kézzel írt levelet a megrendelésnél kapott névre valamint postafiók címére, abban az esetben kérjük, küldjön számunkra megint a Kapcsolat menüpontban egy rövid levelet, melyre egy nap leforgása alatt válaszolunk.

Hogyha megérkezett hozzánk a kézzel írt levele és a tartalmát nyilvántartásba vettük /4-10 nap/, akkor még kontrolláljuk az esetet, és feltéve, hogy Ön a tájékoztató szerint alkalmazta a szert továbbá valamennyi lényeges elvárásunkat teljesítette, akkor jogosult a jótállásra, ekképp visszatérítjük Önnek a pénzét! Kérjük szépen, ebben az esetben ne felejtkezzen el a kézírásos levelében megadni az utaláshoz fontos személyi adatokat. Csupán kézzel írt levelet hagyunk jóvá, minthogy azt fénymásolnunk kell és beküldeni a központunkba az adminisztráció végett. Hogyha akármelyik adatát nem küldi el, ami fontos a pénz visszaadási garancia teljesítéséhez, akkor az átutalást nem tudjuk lefolytatni. elsőként, kérjük, küldje vissza az igényelt orvosságot, ami nem segített, és mi meggyőződünk róla, hogy cégünktől származik-e. A megrendeléskor mindig egy rejtett jelzést rakunk a medicina levelére, dobozára, ezért rájövünk, amennyiben nem cégünktől van a visszaadott gyógyszer. A pénz visszatérítési garanciát csak abban az esetben fogjuk teljesíteni, hogyha az orvosság buborékfóliás leveléből csak konkrétan legfeljebb 1 tabletta nincs meg, vagy gél esetében 1 zacskó. Hogyha több darab hiányzik, abban az esetben nem áll módunkban egyik féle jótállást se garantálni az Ön számára még aktív panaszbejelentés esetében sem!

Amennyiben Ön a jótállását érvényesíteni szeretné, abban az esetben legyen szíves, a KAPCSOLAT menüpont segítségével írjon hozzánk egy levelet, jelezve benne a Claims Identification Number-t, vagyis az egyedi reklamációs azonosítási számot, azonfelül írja le a bankszámlaszámát továbbá az utaláshoz kellő valamennyi adatát. Ha ezen adatokat 16 óráig elküldi számunkra, akkor még azon a napon megtérítjük az árat, ami 1 napon belül jelentkezik a számlaszámán. Erről a dologról egy képernyőképet tárolunk, hogyha tán azt gondolná, hogy mégsem utaltunk Önnek. Az igénylés elküldésével mindezen szabályzatot Ön jóváhagyja.

Ha ki szándékozzacserélni a készítményt

Feltéve, hogy az Ön számára valami oknál fogva nem volt sikeres a kiküldött gyógyszerünk, vagy nem reagált pozitívan pont arra az alapanyagra, de a pénzvisszafizetéssel nem megy semmire, hanem inkább megpróbálkozna egy megpróbálna egy másik hatóanyagú gyógyszerkészítményt, abban az esetben kérjük, legyen szíves, írjon számunkra egy panaszbejelentő levelet a Kapcsolat menüpontra kattintva. Ekkor majd küldünk egy Claims Identification Number-t, úgymond egy reklamációs azonosítási számot.

Ezután írjon nekünk egy kézírásos papír alapú üzenetet arra a névre és címre, amely a megrendelt csomag átvételekor annak feladójaként szerepelt! Ebben a levélben kérjük, legyen szíves, írja le az Ön becses nevét, személyes adatait, hogy mely lakcímre vagy postacímre postázzuk pontosan a másik gyógyszerkészítményt amellett még azt is, hogy mire kívánja, hogy kicseréljük a készítményt! Alapesetben felkínálunk az Ön számára a hozzáértésünk szerint egy más hatóanyagú gyógyszert, mely gyógyszerkereskedésünk szakértői szerint már biztosan hatásos lesz. Hogyha a 2 portéka ára nem tökéletesen megegyező, az átutalással, megbeszélést követően megoldható.

Ezután Önnek visszaigazoljuk a kérését, ami után nincs más teendője, mint hogy visszaküldi postán ajánlva, a saját kézzel írt papír alapú kérelmet (ami tartalmazza a személyes adatait, telefonszámát, a kicserélendő patikaszer nevét, a Claims Identification Number számával, vagyis a csak egy esetre vonatkozó reklamációs azonosítási számával együtt); és a rendelt csomagján lévő Feladó nevére és postafiók címre (ez ugyanis a cégünk) a megmaradó és felnyitott árut visszajuttatni szíveskedjék.

Amennyiben beérkezett cégünkhöz a visszaküldött termék, az Ön adatai valamint a Claims Identification Number (reklamációs azonosító szám), akkor azt feldolgozzuk továbbá egynéhány nap elmúltával a levélben található adatok segítségével kiszállítjuk Önnek a csere szert. A saját kézzel írt offline (papír alapú) kérelem amiatt szükséges, mert cégünknek le kell fénymásolni a hozzánk küldött levelét amellett el szükségeltetik juttatni a központnak az irat rögzítése érdekében.